OVER ONS


Wij zijn een jonge, trendy, urban webshop die als missie heeft om jou de voorloper op de trends te maken. Iedere dag trek je kleding aan waar je je lekker in voelt en met accessoires maak je jouw outfit echt af. Een simpele spijkerbroek of t-shirt kan écht fashionable worden met de juiste accessoires. En daar helpt Trend Exclusives je bij! Wij zoeken dagelijks de nieuwste, mooiste en meest bijzondere trends voor je uit zodat je altijd dat speciale statement piece kunt toevoegen aan je outfit. Van armbandjes tot paspoorthoesjes en telefoonhoesjes tot neusringen, we've got them all!

Onze kennis van de trends - jouw voordeel
Wij dragen er zorg voor om de nieuwste trends aan te bieden. Daar moet je van kunnen profiteren door ze op één plaats allemaal te kunnen vinden, onze webshop.

Wij zijn er voor jou

Trend Exclusives is er voor jou; vragen, opmerkingen, tips, producten die je graag in de shop zou willen zien, wij staan overal voor open en maken graag een praatje met je.

 

Voorwaarts

Wij zouden graag in de toekomst willen kijken maar kunnen dit helaas niet. Wat wij wel kunnen doen is zo voorwaarts mogelijk zijn en up-to-date blijven van de markt.

 

Verantwoordelijk
Trend Exclusives voelt zich verantwoordelijk voor het aanbieden van de juiste producten en er voor te zorgen dat deze in optimale conditie bij je thuis komen.