Dames sieradentrends 2016 / 2017

De dames sieradentrends van het afgelopen jaar waren spannend en vooral best sexy. Er zijn “nieuwe soorten” sieraden bijgekomen en we mochten dit jaar eindeloos combineren. Niets was meer te gek. Het straatbeeld liet enorm veel variatie zien en was vooral oude trends aan het ophemelen. We hebben de leukste, spannendste, meest sexy dames sieradentrends voor je gebundeld!

10. Turquoise
We trappen af met een kleur die weer helemaal back tot the future is, turquoise. Een opvallende, frisse kleur die vaak wordt geassocieerd met een Ibiza-stijl. Je vindt hem op ringen, kettingen en hier en daar op oorbellen. Een mooie kleur die hopelijk mee mag naar 2017.

9. Asymmetrische oorbellen
Deze dames sieradentrend is super cool. Je moet wel durven, het is niet voor iedereen weggelegd om twee verschillende oorbellen te dragen. Het kan wel de juiste statement-toevoeging zijn voor een simpele outfit dus probeer asymmetrische oorbellen eens uit!

8. Kettingen met lagen

Twee, drie, soms zelfs vier lagen of meer. Kettingen met lagen mogen weer (dat rijmt)! Mocht het je niet lukken een mooie ketting te vinden met meerdere lagen dan maak je ze gemakkelijk zelf. Draag je mooiste kettingen (uiteraard met verschillende lengtes) bij elkaar, et voilà! Nog hotter, draag een choker mét een lange ketting met lagen.


7. Oorbellen met dubbele bollen

Erg 2016, hoewel ook in 2015 al populair dus waarschijnlijk niet meer te vinden in 2017. Oorbellen met dubbele bollen moet je durven dragen. Ze zijn opvallend en vaak niet geschikt voor tere oorlelletjes. Deze trend laten wij aan ons voorbij gaan. Wie weet maakt hij plaats voor een nog leukere dames sieradentrend in 2017.

6. Ear climbers

Een “nieuwe soort” sieraad, de ear climber. Er zijn eindeloos veel varianten. De één is heel simpel en bestaat uit alleen een blaadje, de ander loopt langs je gehele oor omhoog en heeft een hoop bling. 

5. Armbanden met teksten

Leuke spreuken zijn in 2016 super populair op je armband. Ga voor een spreuk die helemaal bij je past. Ook zijn de “woorden die boekdelen spreken” populair op een polssieraad. Armbanden met teksten kun je gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een leuke cuff (als die niet al een tekst heeft).


4. Achter-je-oor oorbellen

Ook heel sexy, achter-je-oor oorbellen. Uiteraard zijn hier ook vele soorten van te vinden. Ze zijn vaak niet zo duur dus ideaal om er meerdere te kopen en te kijken wat echt bij je past. De één gaat voor een simpel en minimalistisch model en de ander draagt liever iets wat meer opvalt. Ze zijn in ieder geval super als eye-catcher voor een avondje uit.

3. Cuffs
We <3 cuffs! Strak, simpel en perfect om meerdere van te dragen. Ook zijn ze ideaal om te combineren want ze zijn er in duizend-en-één verschillende kleuren en breedtes. Zoek de cuff die bij je past, met of zonder leuke spreuk of kenmerkend woord.

 

2. Earcuffs
Earcuffs zijn de “nieuwe soort” die we bedoelen. Een ideaal sieraad omdat iedereen ze kan dragen, of je nou gaatjes in je oren hebt of niet. Ook deze trend vinden we erg sexy. Er zijn vele soorten chokers te vinden.


1. Chokers
Uiteraard, welverdiend, op nummer één; de choker. Velvet, lace, tattoo, you name it. De choker is niet weg te denken uit het straatbeeld van 2016. En waarschijnlijk ook niet uit die van 2017. Dat vinden wij he-le-maal niet erg want hij is super sexy en geschikt voor alle gelegenheden. Je kunt voor een brede velvet choker gaan of een sparkly strass choker, een lace choker of een veter choker, it’s all good. Combineer je choker met een jurkje, jumpsuit, joggingpak of spijkerbroek. Alles mag!


Reactie schrijven

Commentaren: 0